Home / Nieuws / VIDEO | Bas Rutten; McGregor zal het zwaar krijgen tegen Nurmagomedov

VIDEO | Bas Rutten; McGregor zal het zwaar krijgen tegen Nurmagomedov

Toen hij deze week met de Submission Radio sprak, legde Rutten precies uit hoe hij denkt dat het gevecht tussen Conor en Khabib zal uitpakken. Velen praten over het gevecht uit als een klassieke staande vechter versus grappler-wedstrijd en Rutten meent er het zijne van.

Worstelen

‘Ik weet niet wat Conor ondertussen heeft gedaan, maar toch, als je vecht tegen een man wiens vader een van de beroemdste trainers is en die waarschijnlijk begon toen hij drie jaar oud was met worstelen, weet je, kan dat in een jaar niet leren, ook niet als je elke dag traint, “zei Rutten.

“Ja, je kunt wat takedowns stoppen, maar als het gevecht er eenmaal is en stoten zijn uitgedeeld en weinig beweging en kleine schijnbewegingen, is het erg moeilijk om een ​​takedown te stoppen. Dus voor Conor om dit gevecht aan te gaan, voor mij denk ik dat hij een kas heeft als het gevecht staande is, gaat het naar de grond dan wordt het andere koek. Het goede voor Conor is dat hij ongelofelijke timing en ongelooflijke nauwkeurigheid heeft. Dus, als hij een klap kan uitdelen, hoewel Khabib nog nooit is uitgeschakeld, maar toch, hij is nog nooit door McGregor getroffen. McGregor kan heel hard slaan zoals we weten, omdat iedereen die hij raakt hij vernietigt. ”

Niet makkelijk

Ondanks McGregor de voorsprong te geven in de standup, denkt Rutten niet dat het zo eenvoudig zal zijn. Rutten twijfelt niet aan het vermogen van de Ier om te winnen via knock-out, maar hij denkt dat het worstelen

van Nurmagomedov hem problemen zal bezorgen als de Rus de strijd daar kan aangaan.

Bekijk ook

Murat Aygun vs Fabio Kwasi eerste partij tijdens WFL Final 8

Murat Aygun vs Fabio Kwasi eerste partij tijdens WFL Final 8

Vandaag maakte de WFL (World Fighting League) het rooster bekend voor haar Final 8 toernooi. ...