Video: Alexander Volkov slaat Fabricio Werdum knockout in Londen Nieuws
Nieuws

Video: Alexander Volkov slaat Fabricio Werdum knockout in Londen

Video: Alexander Volkov slaat Fabricio Werdum knockout in Londen

Alexander Volkov heeft zichzelf een waardig zwaargewicht getoond op UFC London.

De Rus nam het zaterdag in het hoofdgevecht op tegen mixed-vechtsportlegende Fabricio Werdum. En ondanks het feit dat hij de zware underdog was, sloeg hij Werdum in de vierde ronde KO. Terwijl Werdum al vroeg het voordeel leek te hebben, zagen we tijdens de eerste ronde flitsen van Volkov's vermogen, waarbij hij zijn tegenstander vermoeide en een paar mooie aanvallen wist te maken.

Braziliaan Werdum knockout geslagen

Het gevecht ging op dezelfde manier door in de volgende paar etappes, tot de vierde. Op dat moment nam Werdum zijn toevlucht tot vermoeide, doorbrekende stoten om het gevecht naar de grond te voeren, wat uiteindelijk met Volkov bovenop zittend resulteerde, die vervolgens zware stoten liet landen om vervolgens de Braziliaan knock-out te slaan.

Vierde opeenvolgende overwinning in de UFC

Volkov verplaatst naar 30-6 en dit was zijn vierde opeenvolgende overwinning in de UFC. In zijn interview na het gevecht, maakte hij geen geheim van het feit zo snel mogelijk een kans op de titel van het UFC-zwaargewicht te willen krijgen.

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/03/vwN.mp4[/KGVID]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws