Verbaasde Bareknuckle bokser, ik ben helemaal niet geschorst? Nieuws
Nieuws

Verbaasde Bareknuckle bokser, ik ben helemaal niet geschorst?

Verbaasde Bareknuckle bokser, ik ben helemaal niet geschorst?

Voor het eerst gehoord geschorst te zijn?

Via de prominente website MMA Junkie moest zij tot haar verbazing vernemen dat zijn voor onbepaalde tijd geschorst bleek te zijn. Op Twitter reageert zij als volgt: "Hey @MMAjunkie wie heeft je dit verteld? Dit is de eerste dat ik hoor medisch geschorst te zijn en ik hoor ook eerst dat ik een gebroken hand heb? De dokter die mij onderzocht heeft zij dat er helemaal niets aan de hand was."

Verbaasde Bareknuckle bokser, ik ben helemaal niet geschorst?

Rawlings dus niets blijkt te mankeren

Het toernooi wat een van de hardste vorm van boksen namelijk met de blote vuist herbergde heeft klaarblijkelijk nogal wat slachtoffers gemaakt. Zo is te lezen dat er meerdere vechters geschorst of uit de roulatie zouden zijn geraakt. Er blijken schorsingen te zijn opgelegd variërend van 30 dagen tot onbepaalde tijd.Echter blijkt dat Rawlings dus niets blijkt te mankeren. Overigens willen wij aanstippen dat MMA Junkie een van de meest bekende en prominente websites is als het op MMA nieuws aankomt, wellicht is er een foutje ingeslopen. Vergissen is immers menselijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws