Home / Nieuws / Vechtsportleraar die stiekem kinderen in doucheruimte filmde opgepakt

Vechtsportleraar die stiekem kinderen in doucheruimte filmde opgepakt

De vechtsportleraar die stiekem kinderen filmde tijdens het douchen blijkt een 41-jarige Vlaming te zijn.

De NOS meld vandaag dat zij een onderzoek instelde naar de opgepakte vechtsportleraar, dit naar aanleiding van enkele tips en kreeg de feiten later bevestigd door door de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Het Belgische Openbaar Ministerie wil zich niet uitlaten over zijn identiteit ter bescherming van de vechtsportleraar, wel bevestigd men dat hij is opgepakt voor het stiekem filmen van kinderen in een doucheruimte.

Vechtsportleraar die stiekem kinderen in doucheruimte filmde opgepakt

Leraar in Aikido

De Vlaming die bekend is als Mike de B. gaf lessen in aikido, een Japanse vechtsport. De trainingen werden gegeven in het sportcomplex van de Hogeschool van Gent. Na de trainingen verschuilde hij zich in een doucheruimte van het sportcomplex en maakte stiekem filmpjes. Die plaatste hij vervolgens op het forum waar ook naaktbeelden van Nederlandse sauna bezoekers te zien waren die afgelopen weken opdoken.

Gepakt door valse naam

De B. was niet erg slim en gebruikte een valse naam die hij echter ook op andere forums gebruikte waar zijn echte naam te zien was. Volgens Het Laatste Nieuws raakte De B. in paniek, waarop hij al zijn forumposts wiste, dit deed Vlaming uiteindelijk de das om en viel hij door de mand. Inmiddels is zijn huis doorzocht en kwamen er ook beelden van enkele vrouwen tevoorschijn die stiekem onder hun rok waren gefilmd door De. B. Enkele van hen hebben inmiddels aangifte tegen de man gedaan.

Bekijk ook

MMA organisatie PFL voegt extra gewichtklasse toe aan haar competitie

MMA organisatie PFL voegt extra gewichtklasse toe aan haar competitie

Het gebeurt niet vaak dat een vechtsport organisatie een gewichtsklasse extra toevoegt. De Professional Fighters ...