Vechtsport Info en FightNews starten samenwerking! Nieuws
Nieuws

Vechtsport Info en FightNews starten samenwerking!

Vechtsport Info en FightNews starten samenwerking!

FightNews en Vechtsport bundelen krachten!

Vechtsport Info en FightNews starten samenwerking!

Sinds kort zijn FightNews en Vechtsport Info een uitgebreide samenwerking gestart. Aangezien beide partijen op hun eigen unieke manier vechtsport nieuws brengen, maken zij gebruik van elkaars aanvullende kracht. Zowel Vechtsport Info als FightNews hebben de doelstelling op een eerlijk en open manier vechtsport fans te voorzien van nieuws en andere zaken rondom zijn of haar favoriete vechtsport, vechter of andere gerelateerde zaken.

FightNews is de autoriteit voor het laatste vechtsport nieuws op social media

Fight news is al geruime tijd een autoriteit op social media als Facebook als het gaat om zeer snel het laatste nieuws te brengen. Houssinn El Bouchehati de man achter FightNews en zijn eigen Facebook profiel(wat ook veel bekeken wordt) is altijd goed ingelicht over zaken die spelen rondom vechtsporten. Hij heeft een uitgebreid netwerk wat varieert van topvechters tot officials en andere die hem voorzien van het laatste nieuws en feiten.

Geen overname maar een goede samenwerking

Er is geen sprake van een overname, maar eerder een vruchtbare samenwerking waar beide partijen hun krachten en expertise als aanvullend tot elkaar zien. De regel is immers als je puls met plus vermenigvuldigd je dubbel plus krijgt, dus een win-win voor niet alleen beide nieuws partijen maar ook voor de vechtsport fans die altijd op zoek zijn naar de laatste nieuwtjes.

Selectief en doordacht

Niet al het nieuws zal 1 op 1 van elkaar worden opgenomen, maar een goede selectie die relevant is. Social media werkt namelijk iets anders en vereist kennis van zaken. Zo reageren vaak personen op social media direct, daar waar een vechtsport nieuws site het nieuws brengt zonder dat men direct een reactie kan geven. Ben je benieuwd hoe de Facebook pagina van FightNews er uit ziet, en wat zij zoals brengen? Ga dan naar de FightNews Facebook pagina door te klikken op deze link. Overigens worden alle plaatjes en grafische zaken gemaakt op FightNews door Katana Amine.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws