Vechters Kops Gym behalen grote successen! Nieuws
Nieuws

Vechters Kops Gym behalen grote successen!

Vechters Kops Gym behalen grote successen!

Foto: Kops Gym
Foto: Kops Gym

Kops Gym een begrip in de vechtsport wereld

De Gym waar veel vechters groot zijn geworden onder leiding van Bert Kops was goed vertegenwoordigd in het weekend van 23 september. Zo werd er onder andere gevochten in Den Haag, Neuss in Duitsland en in Litouwen. Echter zijn de successen een beetje onder gesneeuwd onder het overige vechtsport nieuws, vandaar dat wij er graag toch nog even over berichten. Kops Gym is een waar begrip in de vechtsport wereld.

Succes in drie landen

Laten wij beginnen in Litouwen daar kwamen op het bekende KOK/Bushido gala Rodrigo Mineiro (Kickboksen), en Melvin van Suijdam (MMA) in actie. Mineiro won zijn partij met een knockout., Suijdam was zichtbaar aan de winnende hand, maar om het thuispubliek gerust te stellen werd de partij tot een onbeslist uitgeroepen. In Duitsland (Neuss) won Wesley Mulder (Kops/Simson Landgraaf) zijn worstelpartij op punten van de Duitser Maik Shukalo.

Succesvolle zondag

Zondag 24 september was het team van kops aanwezig op het Fightclub den Haag gala. Maar liefst vijf vechters deden er mee uit de stal van Bert Kops. Badr Azhimi, Appie Ziadi, Zobeir Sakhi wonnen hun partijen, en Anass Echarouti stond tegenover tegen Guilermo Blokland voor de Nederlandse titel, dee werd gewonnen door Echarouti.Tycho Brakel (Ruthless FC/Kops) versloeg in een mooie MMA partij Rida Zagdoudi (Duncan). al met al een mooi Kops weekend, wij feliciteren dan ook Bert Kops en zijn team met de mooie overwinningen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws