Vader vermiste GLORY Kickbokser Bailey Sugden doet emotionele oproep op Facebook! Nieuws
Nieuws

Vader vermiste GLORY Kickbokser Bailey Sugden doet emotionele oproep op Facebook!

Vader vermiste GLORY Kickbokser Bailey Sugden doet emotionele oproep op Facebook!

Help ons zoeken

"Bailey Sugden is nog steeds vermist. Als iemand hem vandaag ziet of hem de afgelopen 24 uur heeft gezien. Neem contact op met ons. Bailey is NIET gevallen met een van zijn familie. Dit is echt belangrijk, maar deel alleen commentaartags als u denkt dat dit zal helpen. Iedereen die me helpt mijn zoon te vinden, zal ik eeuwig dankbaar zijn. Mijn nummer is 07968005797". aldus de oproep van Dean Sugden de vader en trainer/coach van Bailey. Tot op heden is er nog geen teken van Bailey en wordt er naarstig naar hem gezocht, de oproep is dan ook meer dan duizend keer gedeeld.

Talent

Bailey is een van de talenten die bij GLORY Kickboxing in de ring te zien is komt van een vechtersfamilie. Zijn vader Dean was in zijn tijd een kampioen kickbokser en zijn broers Chad en Regis zijn beide professionele vechters. Chad was een succesvolle amateur-bokser die kickbokser werd en is nu terug als professioneel in het boksen. Regis echt in Mixed Martial Arts; beide zijn ouder dan Bailey.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws