UFC Veteraan Rick Story tekent bij PFL voor een toernooi van $ 1 miljoen Nieuws
Nieuws

UFC Veteraan Rick Story tekent bij PFL voor een toernooi van $ 1 miljoen

UFC Veteraan Rick Story tekent bij PFL voor een toernooi van $ 1 miljoen

De PFL heeft een legendarische MMA-veteraan voor een toernooi van $ 1 miljoen binnen gehaald

Welterweight veteraan Rick Story (19-9 UFC, 12-7 UFC) is een van de UFC verlaten die zich aangemeld heeft bij de PFL om deel te nemen aan een toernooi op 170 pond (weltergewicht), zo heeft een PFL-official afgelopen nacht bevestigd. Story kondigde voor het eerst zijn handtekening onder een contract met PFL bij 'The MMA Hour' van Ariel Helmwani aan. PFL (voorheen WSOF) start zijn toernooien op 7 juni, hoewel Story's debuut waarschijnlijk later die maand zal plaatsvinden, zei de PFL-official.

UFC Veteraan Rick Story tekent bij PFL voor een toernooi van $ 1 miljoen

De PFL-toernooien bevatten zeven gewichtsklassen, van bantamgewicht tot zwaargewicht.

Er zijn 12 vechters in elke gewichtsklasse, die elk drie gevechten zullen houden tijdens het reguliere seizoen van de organisatie. Vechters ontvangen punten op basis van overwinningen en verliezen. Toonaangevende vechters vechten vervolgens in een laatste toernooi voor een uitbetaling van maar liefst$ 1 miljoen. De volledige uitbetalingspool voor de competitie is $ 10 miljoen in het eerste seizoen, waardoor $ 3 miljoen wordt uitbetaald voor gevechten in het reguliere seizoen en toernooi-gevechten voorafgaand aan de finale. Het reguliere seizoen van de PFL bestaat uit 18 evenementen.

De organisatie moet nog het volledige rooster voor het eerste seizoen aankondigen.

Maar afgelopen maand hebben UFC veteraan en voormalig Bellator kampioen Will Brooks aangekondigd dat hij zou hebben getekend nadat hij door de marktleider was binnengehaald. Story heeft niet gevochten sinds augustus 2016, toen hij werd verslagen door Donald Cerrone in de tweede ronde van hun partij op UFC 202. Story vertelde "The MMA Hour" dat hij het PFL-aanbod opnam omdat het een betere deal was voor zijn carrière.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws