UFC veteraan Leonardo Mafra tekent bij Brave Combat Federation Nieuws
Nieuws

UFC veteraan Leonardo Mafra tekent bij Brave Combat Federation

UFC veteraan Leonardo Mafra tekent bij Brave Combat Federation

Youtube
Youtube

Brave 12: KHK Legacy zal plaatsvinden op 11 mei in Balai Sarbini in Jakarta.

Mafra had zijn laatste gevecht tegen Rogerio Santos op het Imortal Fight Championship 7, Brazilië, dat hij won op TKO door low-kicks waardoor zijn tegenstander niet in staat was om te blijven staan. Het evenement is de vierde keer voor Gaziev in de Brave Combat Federation en is een van de meest verwachte in zijn carrière, dit nadat zijn vorige gevecht in Amman Jordanië tijdens Brave 10 werd geannuleerd toen zijn tegenstander er op het laatste moment voor koos om terug te trekken uit de geplande partij.

De strijd zal cruciaal zijn voor beide vechters

Gaziev debuteerde in de Brave Combat Federation als last minute vervanger voor Mohammad Fakhreddine tegen Thiago Vieira. In de wedstrijd schokte Gaziev de fans door Thiago Vieira zijn eerste nederlaag toe te brengen door hem knock-out te slaan. De wedstrijd zal cruciaal zijn voor beide vechters, omdat Gaziev wil imponeren met een overwinning na zijn overstap naar de middengewicht divisie, terwijl Mafra zijn eerste gevecht voor Brave zal hebben die zijn divisies constant uitbreidt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws