UFC stuurt Colby Covington naar huis voor aanval met boemerang op Fabricio Werdum Nieuws
Nieuws

UFC stuurt Colby Covington naar huis voor aanval met boemerang op Fabricio Werdum

UFC stuurt Colby Covington naar huis voor aanval met boemerang op Fabricio Werdum

UFC Sydney-gastvechter Colby Covington naar huis gestuurd, hij zal later vandaag Sydney verlaten

In het licht van het incident van gisteren met Fabricio Werdum in Sydney, wordt UFC Sydney-gastvechter Colby Covington vroeg naar huis gestuurd, zo werd mij verteld. Hij zal later vandaag Sydney verlaten, aldus de Tweet van MMA reporter Ariel Helwani hedenmorgen.

Mishandeling met boomerang

De UFC zwaargewicht werd beschuldigd van een aanval donderdag in Australië na het gooien van een boemerang, en wel tegen collega-vechter Colby Covington in een straat na een woordenwisseling. De politie van New South Wales heeft de informatie over het incident op Facebook geplaatst zonder de namen van beide partijen te vermelden. Werdum gooide de boemerang, die Covington in de nek raakte, het incident werd op video vastgelegd door UFC vechter Dan Hooker. Werdum staat gepland om op UFC Sydney te vechten zaterdag tegen Marcin Tybura.

UFC neemt haar verantwoording

Door Covington naar huis te sturen neemt de UFC haar verantwoording, dit wordt nog weleens bekritiseert, aangezien er een aantal incidenten zijn geweest onder andere met Cris Cyborg die een vrouwelijke collega UFC vechter aanviel. Echter werd dit redelijk gesust, op twitter regende het veel klachten over de zwakke aanpak van de UFC in dit soort gevallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws