UFC ontslaat een groot aantal MMA vechters Nieuws
Nieuws

UFC ontslaat een groot aantal MMA vechters

UFC ontslaat een groot aantal MMA vechters

Opvallende namen in de lijst van ontslagen vechters, je voldoet niet dus eruit!

Volgens een rapport uitgegeven door Aaron Bronsteter van TSN, heeft de UFC haar wegen doen scheiden met een aantal van haar vechters. De meest opvallende namen in de lijst van ontslagen vechters zijn Galore Bofando, Kailin Curran en Oluwale Bamgbose. Hoewel dit rapport ook vermeldt dat Angela Magana is ontslagen, is dat eigenlijk geen nieuwe ontwikkeling.

UFC ontslaat een groot aantal MMA vechters

Bofando had niet indrukwekkender kunnen zijn in zijn UFC-debuut

Bofando sloeg Conor McGregor's trainingspartner Charlie Ward hardhandig in het gezicht en boekte hiermee een bizarre maar onvergetelijke KO-overwinning. Helaas had het tweede UFC-optreden van Bofando niet minder indrukwekkend kunnen zijn, aangezien het feit dat Chad Laprise uit Canada de bijna onbestaande vaardigheden van Bofando op de grond bloot legde. Bofando's record is over het algemeen 5-3 gebleven, en kwamen 2 van zijn verliezen via diskwalificatie voor illegale stoten.

Kailin Curran, daarentegen had een spannende run in de UFC

Helaas heeft Curran zelden een manier gevonden om te winnen en er is simpelweg geen vervanging voor een overwinning. De Hawaiiaanse had een zware 1-6 in het Octagon, zo heeft zij verloren van Paige VanZant, Alex Chambers, Felice Herrig, Jamie Moyle, Aleksandra Albu en meest recent, Yan Xiaonan. Haar enige overwinning was tegen Emily Kagan. Ze verlaat de organisatie met een 4-6 algemeen record.

De liefde voor de MMA sport verloren

Bamgbose, tenslotte, werd 1-4 in de UFC, verloor onder andere van Uriah Hall, Cezar Ferreira, Paulo Costa en Alessio Di Chirico, en versloeg Daniel Sarafian. Hoewel dit ontslag van de UFC hard aan moet zijn gekomen voor de 6-4 vechter, geven enkele van zijn recente opmerkingen op Twitter aan dat hij de liefde voor de MMA sport is verloren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws