UFC-medewerkers gegijzeld in Rio de Janeiro Nieuws
Nieuws

UFC-medewerkers gegijzeld in Rio de Janeiro

UFC-medewerkers gegijzeld in Rio de Janeiro

UFC-medewerkers gegijzeld in Rio de Janeiro

Verschillende UFC-medewerkers onder schot gehouden

UFC 224 vindt aanstaande zaterdag 12 mei plaats in Rio de Janeiro, Brazilië en ESPN's journalist Brett Okamoto wist te melden dat verschillende UFC-medewerkers afgelopen nacht onder schot werden gehouden in de buurt van het gasthotel van het evenement, de Windsor Marapendi. Naar verluidt vielen enkele gewapende mannen het hotel binnen en hielde enkele medewerkers van de UFC onder schot, en gijzelde hen korte tijd. Er werden vooral credit cards en paspoorten gestolen van de medewerkers. Of er ook vechters onder de slachtoffers waren is niet bekend gemaakt.

Beveiliging opgeschroefd

Dana White de CEO van de UFC deelde mee dat de beveiliging maatregelen worden verhoogd ter beveiliging van een ieder. De zaak staat al op scherp in Brazilië omdat UFC-vechter Colby Covington zich zeer neerbuigend uitliet over de Braziliaanse bevolking, en deze zelfs uitmaakte voor "vieze beesten". Echter blijkt dit incident er los van te staan, zover bekend zijn er geen gewonden gevallen en heeft de Politie het voorval in onderzoek genomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws