UFC Fans in paniek na video kampioen Islam Makhachev: 'Poirier gedoemd te falen' Nieuws
Nieuws

UFC Fans in paniek na video kampioen Islam Makhachev: 'Poirier gedoemd te falen'

UFC Fans in paniek na video kampioen Islam Makhachev: 'Poirier gedoemd te falen'

De UFC staat op het punt van ontploffen. UFC 302 het aankomende evenement vindt plaats op zaterdag 1 juni 2024 in het Prudential Center in Newark, New Jersey.

De hoofdact is het lichtgewicht titelgevecht tussen de regerend kampioen Islam Makhachev en voormalig interim-kampioen Dustin Poirier.

Makhachev verwacht een "makkelijke" overwinning.

Fans lijken het eens te zijn met de kampioen nadat ze zagen hoe hij de boksmachine in de video vernietigde. Hoewel hij vooral bekend staat om zijn worstelkunsten, heeft de Dagestani vechter ook drie knock-outs op zijn naam staan in zijn UFC carrière, waaronder zijn spectaculaire overwinning op voormalig vedergewicht kampioen Alexander Volkanovski tijdens UFC 294.

De Odds zitten niet mee voor Poirier: Makhachev grote favoriet

"Ik ga hem te grazen nemen," vertelde Poirier aan The MMA Hour. "Ik ga hem pijn doen. Dit is mijn laatste kans - mom's spaghetti, here we go. Ik ben niet echt op de hoogte gebleven, maar toen ik in de sportschool was, zei Mike Brown tegen me: 'Man, ik denk dat deze gast je jiu-jitsu onderschat en onderschat hoe gevaarlijk je bent.'

'Ik kan iedereen op 155 pond ter wereld finishen en verslaan. Dat geloof ik echt, en hij hoeft het niet te geloven. Ik ben degene die erin moet geloven, en ik ben degene die hem in elkaar moet slaan."

De video van Makhachev die de boksmachine te lijf gaat, heeft Poirier-fans nerveus gemaakt. Kan de Amerikaan een verrassing opleveren, of zal Makhachev zijn dominantie voortzetten? Eén ding is zeker: UFC 302 belooft een explosieve avond te worden vol spanning en actie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws