UFC Boksen naast MMA is een mogelijkheid zegt Dana White! Nieuws
Nieuws

UFC Boksen naast MMA is een mogelijkheid zegt Dana White!

UFC Boksen naast MMA is een mogelijkheid zegt Dana White!

Dana White is hoopvol met betrekking tot de toekomst van zowel Boksen, als MMA onder de UFC-paraplu.

UFC president Dana White is een van de grootste promotors in de geschiedenis van de vechtsporten. Hij plaatste de UFC op de kaart in de vroege jaren 90, die in de jaren 2000 tot nog meer furore leidde. White staat nu open voor het idee om hetzelfde te doen met boksen als hij deed met MMA.

UFC Boksen naast MMA is een mogelijkheid zegt Dana White!

Een van de meest succesvolle bokswedstrijden

Samen met de vroegere eigenaren heeft White de UFC een multi-billioen dollar bedrijf gemaakt. Met het succes van de UFC kwam de record brekende bokswedstrijd tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather, afgelopen augustus. De UFC, samen met Mayweather Promotions, kondigde een van de meest succesvolle bokswedstrijden van de eeuw aan. De mogelijkheid voor White om weer met boksenpromoties te werken, heeft hem geïntrigeerd. "Ik zie de UFC nog wel boksen toevoegen aan het portfolio, zei White terwijl hij te gast was op 'The Unnamed Podvideocast'. 'Ik kan mij dat wel voorstelen".

White naar boksen overstappen?

Van White, die eigenaar is van de UFC, ging het gerucht dat hij het bedrijf zou verlaten, aangezien het in 2016 door de WME-IMG van de broeders Fertitta werd gekocht. Na de Mayweather-Mcgregor bokswedstrijd, dachten veel dat White naar boksen zou overstappen, nadat zijn UFC-carriere klaar was. White vertelde op de podcast, dat hij niet van plan is de UFC te verlaten.

'Geloof me, ik ben benaderd door mensen (boksen). Wat mensen niet begrijpen is dat ik nog een eigenaar ben, ik heb eigendom in de UFC. Het gaat goed met mij."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws