TYRONE SPONG DE RING IN VOOR WBC TITELGEVECHT Nieuws
Nieuws

TYRONE SPONG DE RING IN VOOR WBC TITELGEVECHT

TYRONE SPONG DE RING IN VOOR WBC TITELGEVECHT

Na ruim een half jaar gaat Tyrone Spong, aanstaande zaterdag 7 oktober opnieuw de ring in.

TYRONE SPONG DE RING IN VOOR WBC TITELGEVECHT

The King of The Ring is terug, en zal het in een titelgevecht opnemen tegen de Mexicaan Sergio "La Tota" Ramirez. Het is het eerste titel gevecht voor Spong, die al meer dan tien keer in de ring stond, hij is overgestapt van het kickboksen en MMA naar het boksen, sinds een scheenbeenbreuk hem dwong hiermee te stoppen! Hij zal vechten voor de WBC Latin American Title of the World, dat in Mexico zal plaatsvinden!

Wilskracht en doorzettingsvermogen

Tijdens zijn Glory 15 partij tegen Gokhan Saki, in april 2014, liep hij de schipbreuk op, dit was een einde van een glorieuze carrière in het kickboksen. Men dacht dat Spong nooit meer in de ring zou staan. Hij had een ongeslagen record bij Glory, zijn beenbreuk is dermate hersteld dat hij gewoon weer zou mee kunnen doen in het kickboks circuit! Keihard werken aan herstel, een sterke wil en bovenal doorzettingsvermogen hebben Spong uit het dal gehaald. Zo is hij hiermee ook een voorbeeld voor andere vechters, en vooral de jeugd. Echter heeft hij nu voor professioneel boksen gekozen, en werkt zich van onder af omhoog.

Vechten onder de Surinaamse vlag

Spong vecht onder de Surinaamse vlag, voor de WBA Latijns Amerikaanse Bokstitel in de zwaargewichtklasse. Hij is een echte knockout machine en won al negen gevechten op deze manier. Zijn tegenstander heet ook een goed record, en is niet te onderschatten. Het is goed te zien dat een top getalenteerde vechter als spong zijn rentree maakt, en wellicht zien wij hem ook nog eens terug in het kickboksen of MMA. Een feit is zeker dat als dit gebeurt hij een grotere kracht is om mee rekening te houden. Dit door zijn ervaring opgedaan als professioneel bokser.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws