Tranen en respect! Kickbokskoning Rob Kaman krijgt groots afscheid Nieuws
Nieuws

Tranen en respect! Kickbokskoning Rob Kaman krijgt groots afscheid

Tranen en respect! Kickbokskoning Rob Kaman krijgt groots afscheid

Rob Kaman, de man die door velen gezien wordt als de echte koning van het kickboksen, is gisteren in Amsterdam met een groots afscheid geëerd. Ondanks zijn plotselinge overlijden op 63-jarige leeftijd, was de opkomst enorm. Prominenten uit de kickboks- en vechtsportwereld, waaronder oud-kampioenen en vechtsportlegendes, kwamen afscheid nemen van het icoon.

Een geweldig afscheid met veel bekende gezichten

Bert Kops, bekende topcoach, was zichtbaar geëmotioneerd tijdens zijn speech: "Was een geweldig afscheid van Rob Kaman Diem .Waren echt veel mensen gekomen waaronder veel oud kampioenen en vechtsport legendes… ben blij dat ik toch heb kunnen spreken ondanks mijn emoties!".

Ook Thom Harinck, de man die het kickboksen naar Nederland bracht, was aanwezig: "Zojuist afscheid genomen van Rob Kaman waar veel bekende uit de vechtsportwereld aanwezig waren waaronder Lucia Rijkers en Bertje Kops. Respect Osu."

Inspiratiebron voor velen

Kaman oogste grote successen in de kickbokssport en was een groot voorbeeld voor vechters als Rico Verhoeven en de nieuwe generatie kickboksers. Zijn plotselinge dood schokte de kickbokswereld dan ook diep. Met zijn onvermoeibare inzet en passie voor de sport heeft hij een onuitwisbare stempel gedrukt op de kickbokswereld.

Tranen en respect! Kickbokskoning Rob Kaman krijgt groots afscheid

Inzameling voor waardig afscheid

Om het afscheid mogelijk te maken, was er een inzamelingsactie gestart. Fans en bekende vechters gaven gul, waardoor Kaman een waardig afscheid kreeg dat hij meer dan verdiende.

De legende leeft voort

"Rob Kaman mag dan niet meer fysiek onder ons zijn, zijn legende zal altijd voortleven. Hij zal herinnerd worden als een icoon, een inspiratiebron en een ware pionier van het kickboksen", aldus een fan na het afscheid van het icoon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws