Top MMA Reporter Ariel Helwani stapt over naar ESPN Nieuws
Nieuws

Top MMA Reporter Ariel Helwani stapt over naar ESPN

Top MMA Reporter Ariel Helwani stapt over naar ESPN

Top MMA Reporter Ariel Helwani stapt over naar ESPN

Overstap naar het grote ESPN

Gisteren maakte Helwani via zijn Podcast en social account bekend dat hij de overstap maakt naar het ESPN netwerk, het grootste sports netwerk in de US. Hij zal daar een show gaan presenteren tezamen met Chael Sonnen (bekende MMA vechter). De show krijgt de naam, "Areil and the Bad Guy". Helwani krijgt overigens verschillende rollen bij ESPN, waaronder: mede-presentator van "Ariel & The Bad Guy," een nieuw wekelijks MMA-programma op ESPN +; host van doorlopende podcast "Ariel Helwani's MMA Show" en reporter voor MMA op ESPN digitale media en televisieplatforms. Hij is professioneel bij MMA betrokken inds 2006, is zevenvoudig winnaar van 'MMA Journalist of the Year' bij de World MMA Awards en werkte ook voor Fox Sports. Geboren in Montreal, Canada, is hij afgestudeerd aan de S.I. Newhouse School of Public Communications van Syracuse University.

Altijd mijn droom geweest om bij ESPN te werken

Helwani zei: "Zolang ik me kan herinneren, was mijn droom om bij ESPN te werken. Ik weet dat de term 'droom die uitkomt' vaak wordt gebruikt, maar dit is echt dat voor mij. Opgroeiend in Montreal kregen we geen ESPN op TV te zien, maar elke keer dat mijn familie naar het zuiden zou reizen, zou ik zo lang mogelijk in de hotelkamer blijven kijken naar het SportsCenter in de ochtend. Sinds mijn kindertijd heb ik van alles genoten wat ESPN heeft gebracht, en eerlijk gezegd voelt het nog steeds een beetje onwerkelijk dat ik deelneem aan de gouden standaard in sportmedia. Ik zou niet meer opgewonden kunnen zijn om aan de slag te gaan en ben enorm dankbaar voor de kans. "

Fans zullen dol zijn op de show die Ariel en Chael zullen brengen

In "Ariel en The Bad Guy" zal Helwani samen met professionele vechter en ESPN MMA-analist, Chael Sonnen, een snelle 30 minuten durende wekelijkse analyse geven van de topverhalen, ontwikkelingen en aanstaande gevechten. Nieuwe afleveringen zijn elke woensdag vanaf 20 juni beschikbaar op ESPN + en er zullen speciale afleveringen plaatsvinden voor en na grote mixed martial arts-evenementen. Rob King, Senior Vice President van Original Content, Newsgathering & Digital Media, ESPN: "Ariel is een dynamische en getalenteerde insider, wiens inzichten en inzicht ons multimediadekking van de mixed martial arts-wereld zullen vergroten en verbreden. Het koppelen van Ariel en Chael, de insider en de vechter, op ESPN + gaat zorgen voor een energieke en boeiende show die een must-see is voor elke MMA-fan. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws