Tigo Renes Nederlands Jeugd Kampioen Judo Nieuws
Nieuws

Tigo Renes Nederlands Jeugd Kampioen Judo

Tigo Renes Nederlands Jeugd Kampioen Judo

Op zaterdag 10 maart vond het Nederlands Kampioenschap judo onder de 18 jaar plaats in Tilburg

Tigo Renes traint bij sportschool Rebel in Nijkerk was een van 2 judoka’s die zich hiervoor wisten te plaatsen, naast Tigo deed Elena Renes ook mee. Elena deed mee om ervaring op te doen bij het wedstrijd judo, vanwege haar jonge leeftijd was het een goed eik moment, voor Tigo een mooi moment om te laten zien dat hij de beste van Nederland bij de judo jeugd is.

Foto: Jolanda Renes
Foto: Jolanda Renes

Aantal winst partijen

Tigo wist maar liefst 4 winst partijen waarvan er 3 tot in de golden score doorgevochten moest worden op zijn naam te zetten. Het was een goed gevuld toernooi met meerdere jeugd talenten die allen het bet van zichzelf gaven in de strijd om de titel. Echter bekroonde Tigo zich aan het einde van de dag tot de allerbeste judoka van Nederland in de beneden de 18 jaar.

Veel opkomende jeugd bij het judo

Judo is nog steeds razend populair en er is en toename bij de jeugd, dit is volgens velen toe te schrijven aan de populariteit van het MMA. De beste vechters daar hebben veelal een achtergrond in Judo of Jiu Jitsu. Aan talent ligt het niet en wij zullen zeker nog vele kampioenen op zien komen in het jeugd judo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws