VIDEO | Tieners spelen gevaarlijk spel met illegale vechtpartijen! Nieuws
Nieuws

VIDEO | Tieners spelen gevaarlijk spel met illegale vechtpartijen!

VIDEO | Tieners spelen gevaarlijk spel met illegale vechtpartijen!

Instemming

De gevechten vinden plaats met wederzijdse toestemming, er gaan vaak ook geen ruzies aan vooraf gewoon even laten zien wie de sterkste is, lekker stoer doen dus om je zelf in de picture te zetten. Niet echt verantwoord en levensgevaarlijk, zoals blijkt uit onderstaande video. Hier is duidelijk te zien dat een van de twee knokkers iets van vechtsport training moet hebben gehad.

Video met dank aan Live Leak

Kopie gedrag

Volgens critici vindt er onder tieners veel kopieer gedrag plaats, nu is dat geen geheim want op jeugdige leeftijd spiegelt men zich vaak ook aan zijn of haar favoriete idool. Zo lijken de "School Fighting Kids" niet anders te zijn en hebben vast gekeken naar hun kickboks of MMA helden zoals een Nate Diaz, een van de UFC vechters met een bad boy reputatie. Laten wij hopen dat de Nederlandse jeugd verschoont blijft van dit soort uitwassen, en gewoon hun vecht skills op de sportschool zullen uitvoeren daar waar het hoort en niet op straat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws