Thaise bokskampioen breekt record Floyd Mayweather Nieuws
Nieuws

Thaise bokskampioen breekt record Floyd Mayweather

Thaise bokskampioen breekt record Floyd Mayweather

Thaise bokskampioen breekt record Floyd Mayweather

Menayothin vocht in 5 niet-titel gevechten

Menayothin heeft de titel 4 jaar in bezit en tussen zijn verplichte titelverdediging voor de WBC 105lbs divisie, heeft hij gevochten in "5 niet-titel boks gevechten". Dit is ongebruikelijk omdat je zelden ziet dat een kampioen vecht waar het geen verdediging is van een wereldtitel, als deze eenmaal een prestigieuze titel heeft gewonnen, laat staan ​​dat ze 5 keer buiten hun eigen divisie gevochten zouden hebben.

14 gevechten gedurende de periode van 48 maanden

Menayothin druk bezig geweest met het vechten binnen de ring, terwijl de meeste kampioenen misschien wel 1 of 2 keer in een jaar vechten, heeft Menayothin zijn wereldtitel 9 keer in de afgelopen 4 jaar verdedigd met een extra 5 niet-titel gevechten, dit geeft hem 14 gevechten gedurende de periode van 48 maanden. Om de 50ste carrièrewinst te pakken versloeg Wanheng Menayothin zijn nummer één WBC concurrent Leroy Estrada met een 5e ronde KO in Nakhon Ratchasima Thailand.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws