Het team van Paulie Malignaggi heeft "Dana White" benaderd voor McGregor gevecht Nieuws
Nieuws

Het team van Paulie Malignaggi heeft "Dana White" benaderd voor McGregor gevecht

Het team van Paulie Malignaggi heeft "Dana White" benaderd voor McGregor gevecht

Paulie Malignaggi geeft niet op, en wil een bokswedstrijd met de UFC's lichtgewicht kampioen Conor Mcgregor.

Twee maanden ligt het geweldige circus achter ons van de Floyd Mayweather versus Conor McGregor saga. Nu komt het nieuws naar buiten dat het team rondom "Paulie Malignaggi" de UFC heeft benaderd en Dana White gevraagd om een kans voor de titel te vechten tegen McGregor.

McGregor voor bereiden op Mayweather

Paulie Malignaggi werd ingebracht om te helpen McGregor voor te bereiden op Mayweather, maar na een korte tijd hadden de twee mannen na bepaalde video's een flinke ruzie, en beelden van de twee mannen hun sparring sessies werden vrijgegeven. Paulie verliet het kamp, ​​maar de woordenoorlog was inmiddels losgebroken.

Sinds hij het McGregor-kamp heeft verlaten, heeft Paulie een gevecht tegen de Ier verzocht. Terwijl de beeldmateriaal laat zien dat Conor hem (Malignaggi), wil deze nog steeds in de ring stappen en bewijzen dat de sparring sessies niet alleen eenrichtingsverkeer waren.

Dus wanneer kunnen we dit gevecht verwachten?

Goed volgens Paulie zelf, heel snel. De voormalige kampioen onthulde op vrijdag dat Al Haymon naar Dana White heeft gebeld om te proberen om een ​​soort onderhandelingen voor de wedstrijd te starten.

Hoewel het lijkt alsof de gepensioneerde bokser zijn zin zal krijgen, zijn de kansen dat deze strijd daadwerkelijk gebeurt erg klein. Na de MayMac clash, heeft Dana White ( UFC-president) direct aangekondigd dat hij niet wil dat Conor McGregor weer gaat boksen.

Eerst Tony Ferguson voor de UFC titel aanpakken

McGregor de huidige UFC lichtgewicht kampioen heeft zijn volgende uitdager al in het zicht, hij zal waarschijnlijk tegen tijdelijke kampioen Tony Ferguson nog voor het eind van het jaar in de ring staan (MMA). Ferguson versloeg Kevin Lee in de hoofdpartij van UFC 216, om de tussentijdse kampioen en de volgende man te worden om tegen de lichtgewicht koning te vechten.

Het team van Paulie Malignaggi heeft "Dana White" benaderd voor McGregor gevecht

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws