Tayfun Ozcan zet ongeslagen record voort tijdens Enfusion 69 Nieuws
Nieuws

Tayfun Ozcan zet ongeslagen record voort tijdens Enfusion 69

Tayfun Ozcan zet ongeslagen record voort tijdens Enfusion 69

Tayfun Ozcan zet ongeslagen record voort tijdens Enfusion 69

Ozcan niet onder de indruk van Khamal

Ozcan bleef zijn harde stoten reeks voortzetten. Later in de ronde liet Ozcan een zichtbaar aangeslagen Khamal op het canvas neerdalen. Khamal stond op, maar werd door meer stoten neergeslagen. Ozcan deed Khamal al vroeg in de tweede ronde pijn, Khamal's stoten hadden niet hetzelfde effect als eerder in de voorgaande ronde en leken Ozcan totaal niet te deren.

Tayfun Ozcan zet zijn ongeslagen record voort

Ozcan deelde een knockdown uit na een paar inside low-kicks gevolgd door een rechterhoek. Ozcan domineerde in de laatste ronde en Khamal bood niet veel weerstand. Na nog een keer te hebben geprobeerd terug te komen, gooide de hoek van Khamal de handdoek in de ring. Opnieuw een indrukwekkende overwinning voor Ozcan, die niet alleen zijn ongeslagen record voort zet, maar ook de Fighter of the Night prijs mee naar huis mag nemen. Tayfun lijkt niet te stoppen en de spoeling van waardige tegenstanders lijkt ook steeds dunner te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws