Super gevecht gepland tijdens UFC Moskou debuut Nieuws
Nieuws

Super gevecht gepland tijdens UFC Moskou debuut

Super gevecht gepland tijdens UFC Moskou debuut

Super gevecht gepland tijdens UFC Moskou debuut

The Super Samoan

In zijn meest recente uitje in de kooi leed Mark Hunt (13-12-1, 1 NC), een nederlaag door een beslissing verlies tegen Curtis Blaydes, toen het paar elkaar ontmoette in de co-headline wedstrijd op UFC 221 in Perth in februari. Eerder in zijn MMA-carrière versloeg 'The Super Samoan' legendes als Wanderlei Silva en Mirko Cro Cop, om er maar een paar te noemen. Daarnaast bevat zijn cv een reeks opmerkelijke kickboks overwinningen tijdens het tijdperk van de originele K-1.

Nog meer spannende partijen

Alexey Oleynik (56-11-1) komt van een submission overwinning tegen Junior Albini behaald bij UFC 224 in Rio in mei. Vorig jaar november leed hij een TKO-nederlaag tegen Blaydes, die een winst boekte in twee wedstrijden tegen Travis Browne en Viktor Pesta. Het gevecht met Hunt vs. Oleinik is gepland voor vijf ronden. Andere match-ups voor UFC Fight Night in Moskou zullen naar verwachting in de komende weken worden aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws