Steun het unieke boek project "VECHTERSOOR" van Adrie Mouthaan Nieuws
Nieuws

Steun het unieke boek project "VECHTERSOOR" van Adrie Mouthaan

Steun het unieke boek project "VECHTERSOOR" van Adrie Mouthaan

Foto: Adrie Mouthaan
Foto: Adrie Mouthaan

Uniek boek met vechtsport bloemkool oren

"Ik zie die oren als teken van inzet en overgave aan de sport. De blijvende verandering aan het uiterlijk van de sporter laat de trainingsuren zien. Ze dwingen respect af. Althans zeker bij mij. Om de serie vervolgens in een mooie vorm te publiceren ontwierp ik het boek VECHTERSOOR zo dat het als een harmonica uit te vouwen is. Dan, met alle foto’s naast, elkaar vallen de bloemkooloren van alle vechters pas echt op," vervolgt Adrie. Bekende namen als vechtsport legende Bert Kops zijn te zien in het boek wat hopelijk snel uit zal komen.

Foto: Adrie Mouthaan
Foto: Adrie Mouthaan

Wat is een bloemkooloor?

Een bloemkooloor (ook wel schrompeloor of boksersoor genoemd) is de benaming voor een oor dat door beschadiging van het kraakbeen het bolle uiterlijk van een bloemkool heeft gekregen. Deze beschadigingen ontstaan veelal bij sporten als rugby en vechtsporten waarbij de oren veelvuldig harde klappen te verwerken krijgen, Bron Wiki. Wil je mee helpen het boek van de grond te krijgen, de link naar de crowdfunding voor het boek VECHTERSOOR is https://www.voordekunst.nl/projecten/7317-vechtersoor

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws