🎥 Snelle knock-out Rothwell bij BKFC: Maar was het wel terecht? Nieuws
Nieuws

🎥 Snelle knock-out Rothwell bij BKFC: Maar was het wel terecht?

🎥 Snelle knock-out Rothwell bij BKFC: Maar was het wel terecht?

In een razendsnelle heavyweight clash op BKFC KnuckleMania 4 vloerde Ben Rothwell gisteravond (zaterdag 27 april 2024) zijn tegenstander Todd Duffee binnen een minuut.

De overwinning door knock-out roept echter vragen op. Lees verder waarom...

Snelle beslissing in de openingsseconden

Rothwell zocht direct de aanval en stuurde Duffee met een krachtige combinatie naar de canvas. Duffee krabbelde overeind, maar werd kort daarna opnieuw neergehaald door Rothwell. Duffee kon niet verder en scheidsrechter John McCarthy was genoodzaakt het gevecht te stoppen.

Vreemde beelden in slow-motion herhaling

De beelden in slow-motion zorgden echter voor controverse. De tweede knock-out was namelijk niet zo duidelijk als in eerste instantie leek. De zwaarste impact leek te komen doordat Duffee bij zijn val achterover zijn hoofd stootte op het canvas.

Duffee zelf claimde later dat hij last had van een schouderblessure die hij tijdens de val opliep, en daarom besloot niet verder te gaan.

Rothwell teleurgesteld ondanks overwinning

Na afloop van het gevecht was Rothwell zichtbaar teleurgesteld die had gehoopt op een knock-out die iedereen zou verbazen. Zijn moment van glorie was alweer voorbij voordat het echt begonnen was. Hoewel ij gewonnen heeft is het de vraag of Rothwell vanwege de vreemde afloop in aanmerking komt voor een titelgevecht.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws