Home / Nieuws / Sergio Wielzen in Muay Thai titelgevecht bij ONE Championship

Sergio Wielzen in Muay Thai titelgevecht bij ONE Championship

Er staat Sergio Wielzen een schone taak te wachten tijdens ONE Championships Unstoppable Dreams, hij vecht daar in de Super Series Muay Thai Flyweight waar hij kans maakt op de titel. De partij is het co-main event op de kaart die plaatsvindt op 18 mei aanstaande in het Singapore Indoor Stadium. In de hoofdpartij maakt regerend ONE Women’s Atomweight World Champion “Unstoppable” Angela Lee haar langverwachte terugkeer om haar titel te verdedigen tegen Japanse veteraan Mei “V.V” Yamaguchi in een herkansing.

Gevecht Sergio Wielzen groots aangekondigd

“Eindelijk zijn we klaar om de inaugurele ONE Super Series Muay Thai Flyweight World Champion te kronen, terwijl Sam-A Gaiyanghadao en Sergio Wielzen strijden om de titel. Het zal zeker een fenomenale nacht van actie zijn en fans zullen de opwinding in het Singapore Indoor Stadium niet willen missen,” zo kondigde ONE deze partij eerder al aan.

Tegenstander van Wielzen de Thai Sam-A Kaiyanghadao komt terug uit pensioen

Sam-A Kaiyanghadao is een eerder gepensioneerde Muay Thai vechter uit Thailand. Hij werd beschouwd als een van de beste ter wereld, en staat bekend om zijn sterke verdediging en tegenoffensief. Hij geeft nu les aan Evolve MMA in Singapore, en komt terug uit zijn eerdere pensioen voor dit gevecht met Wielzen.

Sergio Wielzen in Muay Thai titelgevecht bij ONE Championship

Bekijk ook

Omstreden scheidsrechter aangesteld voor Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov

Fel bekritiseerde scheidsrechter aangesteld voor Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov

Met het aanstellen van Scheidsrechter Herb Dean als derde man voor de aankomende clash tussen ...