Rose Namajunas rematch tegen Joanna Jedrzejczyk op UFC 223 bevestigd! Nieuws
Nieuws

Rose Namajunas rematch tegen Joanna Jedrzejczyk op UFC 223 bevestigd!

Rose Namajunas rematch tegen Joanna Jedrzejczyk op UFC 223 bevestigd!

Het is officieel voor UFC 223 de rematch tussen Rose Namajunas en Joanna Jedrzejczyk

Namajunas is gepland om tegen de vrouw van wie zij de titel afpakte, de voormalig UFC-kampioen Joanna Jedrzejczyk, op 7 april wederom tegenover zich te hebben in het hoofdevenement van UFC 223. De UFC maakte de eerder gerapporteerde boeking op de UFC 223-persconferentie van vrijdag wereldkundig.

Rose Namajunas rematch tegen Joanna Jedrzejczyk op UFC 223 bevestigd!

Namajunas zegetocht op weg naar de titel

Namajunas (7-3) maakte Jedrzejczyk van streek in november op UFC 217 en versloeg de recordbrekende Poolse kampioen via een stop in de eerste ronde. Al met al heeft de 25-jarige 'Thug Rose' vijf van haar afgelopen zes Octagon-optredens gewonnen, waarbij zij Tecia Torres, Michelle Waterson, Angela Hill en Paige VanZant op de weg naar de titel versloeg.

Jedrzejczyk (14-1) leed de eerste nederlaag van haar tot dan record carrière in haar verlies tegen Namajunas.

De 30-jarige ex-kampioen was één overwinning verwijderd van het verslaan van Ronda Rousey's damesrecord voor opeenvolgende UFC-titelverdedigingen richting UFC 217. Haar titelloop begon met een knock-out overwinning op Carla Esparza en strekte zich uit over vijf dominante overwinningen op Jessica Penne, Valerie Letourneau, Claudia Gadelha, Karolina Kowalkiewicz en Jessica Andrade.

UFC 223 vindt plaats in het Barclays Center in Brooklyn, New York. Het evenement wordt bekroond door een lichtgewicht confrontatie tussen interim-kampioen Tony Ferguson en de ongeslagen uitdager Khabib Nurmagomedov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws