Robin Van Roosmalen en Yousri Belgaroui in titel gevechten tijdens GLORY 55 New York Nieuws
Nieuws

Robin Van Roosmalen en Yousri Belgaroui in titel gevechten tijdens GLORY 55 New York

Robin Van Roosmalen en Yousri Belgaroui in titel gevechten tijdens GLORY 55 New York

Robin Van Roosmalen en Yousri Belgaroui in titel gevechten tijdens GLORY 55 New York

Yousri Belgaroui in titelgevecht met Alex Pereira

Petchpanomrung, beter bekend als "Petch", leek ook de ene na de andere overwinning te scoren. Twee van die drie overwinningen kwamen door een trap naar het hoofd, waaronder een Knockout of the Year tegen Zakaria Zouggary in december, en wat zeker een knock-out van het jaar nominatie is voor 2018, eerder deze maand tegen Abdellah Ezbiri. Vervolgens verdedigt GLORY middengewicht kampioen Alex 'Po Atan' Pereira (27-6, 17 KO) zijn titel voor de tweede keer tegen nummer één uitdager Yousri Belgaroui (24-4, 12 KO).

Partij tussen Belgaroui en Pereira eerder onderbroken

Pereira en Belgaroui hebben al twee keer tegen elkaar gestreden, en beide gevechten vonden plaats in 2017. Tijdens hun eerste ontmoeting versloeg Belgaroui de Braziliaan Pereira en voormalig kampioen Jason Wilnis op weg naar de deelname voor GLORY 40 Kopenhagen in 2017. Ze ontmoetten elkaar in december op GLORY 49 SuperFight Series, waar Pereira, nu kampioen na het verslaan van Simon Marcus, de 25-jarige uitdager Belgaroui met een knie een flinke blessure toebracht, een doktersonderbreking forceerde het einde van deze partij. Extra wedstrijden voor GLORY 55 New York, maar ook GLORY 55 SuperFight Series en de GLORY 55 prelims zullen in de komende weken worden aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws