Home / Nieuws / Rizin start het jaar goed met Kyoji Horiguchi tegen Ian McCall

Rizin start het jaar goed met Kyoji Horiguchi tegen Ian McCall

Het belooft een mooi jaar te worden voor Rizin als men het seizoen start In de Marine Messe te Fukuoka

Kyoji Horiguchi staat in de kooi tegen Ian McCall een interessant detail is dat beide vechters voormalig in de UFC vochten. Ook Manel Kape maakt zijn opwachting die in december 2017 nog tegen McCall ge-matched was en beiden een flinke commotie veroorzaakten tijdens de weging door elkaar in de haren te vliegen. Kape vecht tegen Kai Asakura in een special match op 59KG.

Rizin start het jaar goed met Kyoji Horiguchi tegen Ian McCall

Kyoji Horiguchi de Japanse hoop

Dat Kyoji Horiguchi in Japan een sterren status heeft is duidelijk hij heeft inmiddels een indrukwekkend record opgebouwd zo heeft hij al acht overwinningen op zijn naam. Bij de UFC had hij ook al een flink record opgebouwd en was dat (7-1), bij Rizin is hij al aardig op weg de absolute topper te worden. Op het eindejaars toernooi van de RIZIN FF Grand Prix schreef hij de prijs op zijn naam.

McCall heeft wat goed te maken

Dat McCal wat goed te maken heeft niet alleen tegenover zichzelf en zijn fans liet hij al eerder doorschemeren. Hij was teleurgesteld in zijn verlies van afgelopen december wat voor hem betekenden dat hij zijn lange afwezigheid niet kon verzilveren. Echter is hij vastberaden zijn punt te maken om het RIZIN seizoen goed te starten, spannende partij in het vooruitzicht dus.

 

 

Bekijk ook

Nieky Holzken maakt super debuut bij de WBSS tegen Callum Smith

Nieky Holzken maakt super debuut bij de WBSS tegen Callum Smith

Callum Smith kreeg zijn overwinning niet cadeau tegen Nieky Holzken Wij zagen een actief boksende ...