RIZIN annuleert gevecht Andy Souwer tegen Takanori Gomi Nieuws
Nieuws

RIZIN annuleert gevecht Andy Souwer tegen Takanori Gomi

RIZIN annuleert gevecht Andy Souwer tegen Takanori Gomi

RIZIN annuleert gevecht Andy Souwer tegen Takanori Gomi

Mooie stap voor Andy Souwer en de Nederlandse vechtsport

Dat Souwer een contract heeft met ONE Championship is niet alleen goed nieuws voor de vechter zelf, maar ook voor de Nederlandse vechtsport in zijn geheel. Souwer kan gezien worden als een van de vechtsporters uit Nederland die ware ambassadeurs zijn voor de vechtsport. Daarnaast is Souwer een multi gedisciplineerd vechter die zowel in het kickboksen als het MMA al vele titels heeft behaald. Ook is hij mede organisator van de Super Seminars, waar vechtsport fans mee kunnen trainen met de grote namen uit de internationale vechtsport.

Officiële verklaring verwacht

Later vandaag wordt een officiële verklaring verwacht van RIZIN met uitleg over de annulering van de partij tussen Souwer en Gomi. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze onder andere bevatten dat vechten voor twee organisaties conflicterend zou kunnen zijn. De fans kijken er in ieder geval naar uit om Andy Souwer te zien schitteren op het ONE podium.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws