Rico Verhoeven traint met DJ Hardwell en AJAX Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven traint met DJ Hardwell en AJAX

Rico Verhoeven traint met DJ Hardwell en AJAX

Dat wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven meer doet dan alleen in de boksring vechten is bekend

Afgelopen week trained hij onder andere de wereldberoemde DJ Hardwell die wij wel de kampioen onder de DJ's kunnen nomen en natuurlijk van Nederlandse makelij is. Het zelfde geldt voor AJAX waar Rico aanwezig was om de mannen een pittige training te geven. Naast dit alles is rico natuurlijk dagelijks te zien in de nieuwe reclame voor Zonnatura waar hij de jeugd er op wijst een goed ontbijt tot zich te nemen.

Rico Verhoeven traint met DJ Hardwell en AJAX

Hardwell en Rico een goede combi

Dat Rico Verhoeven en DJ Hardwell een goede combi zijn werd wel duidelijk tijdens de training, Rico Verhoeven spaarde de jonge muziek meester dan ook niet. Dat steeds meer mensen kickboksen erkennen als een van de meest effectieve conditie trainingen si goed om te zien, en een DJ moet ook over een top conditie beschikken met het erg drukke schema wat wordt aangehouden. Dat Rico groot fan is van de zogenaamde Dutch Trance muziek en DJ Hardwell tot een van zijn favorieten behoort weten wij inmiddels.

Opkomst muziek van grote kickboksers

Er zijn natuurlijk meer kickboksers die deze sort van muziek prefereren bij hun opkomst, om dit zelf te ervaren zou je eens zelf een groot gala moet bezoeken. Nu duurt het nog wel even voordat Rico Verhieven in Nederland de ring weer ingaat, maar vergeet de aankomende partij tussen Badr Hari en Hesdy Gerges niet. Heb je hier al kaarten voor? Zo niet klik dan hier om je licht op te steken hoe deze te bestellen. Let wel de kaart verkoop gaat hard dus wees et r op tijd bij. En wellicht komen de vechters wel op met jouw favoriete muziek, dan voel je jezelf pas een echte kampioen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws