Rico Verhoeven en BigFoot Silva bedanken elkaar voor gevecht! Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven en BigFoot Silva bedanken elkaar voor gevecht!

Rico Verhoeven en BigFoot Silva bedanken elkaar voor gevecht!

Meer dan respect blijkt uit de tweets van Rico Verhoeven en Antonio Bigfoot Sliva voor elkaar!

Eerder vandaag vochten Rico Verhoeven en Antonio "Bigfoot" Silva tegen elkaar op Glory 46 China, een gevecht waar een groot aantal fans Verhoeven al als favoriet bestempelde. Door een gerichte trap van Verheoven, en een stoten regen werd er snel een eind gemaakt aan het gevecht. Rico Verhoeven bleek een tandje teveel voor Bigfoot.

Goede indruk voor Glory

Rico Verhoeven de onbetwiste kampioen van Glory heeft een goede indruk achter gelaten in China, het was de eerste keer dat de organisatie op het vasteland een groot evenement op moeten zette. Naast een grote naam als Verhoeven waren er ook lokale vechters te zien zoals Hoging Kong en andere.

Waardige kampioen

Dat Rico Verhoeven een waardige kampioen is feit hij dan ook maar weer eens zien door na het gevecht een Tweet aan Bigfoot Silva te rechten waar hij hem bedankte voor het gevecht, Silva die op zijn beurt antwoordde het teken van respect van twee waardige vechters, want Bigfoot verdient zeker lof voor het in de ring stappen met Verhoeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws