Rico Verhoeven de ring in tijdens GLORY 54 Engeland! Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven de ring in tijdens GLORY 54 Engeland!

Rico Verhoeven de ring in tijdens GLORY 54 Engeland!

Rico Verhoeven de ring in tijdens GLORY 54 Engeland!

Getraind onder bokscoach Peter Fury in Manchester

Verhoeven heeft 15 gevechten gewonnen in de GLORY-ring, gemarkeerd door zes titelverdedigingen en recente overwinningen over Jamal Ben Saddik, de mixed martial arts veteraan Antonio "Bigfoot" Silva en kickbokslegende Badr Hari. Vechten op Engelse bodem voelt vertrouwd voor 'The King', terwijl Verhoeven uitgebreid heeft getraind onder gerenommeerde bokscoach Peter Fury in Manchester.

De knockout koning Brestovac

Brestovac stond tegenover Verhoeven voor het GLORY zwaargewicht kampioenschap in 2016 en verloor met eenduidigheid van stemmen. Sindsdien heeft hij vijf keer gewonnen in zes gevechten, waaronder een knock-out tegen Hesdy Gerges die hij binnen een minuut KO trapte. Wat de partij tussen Verhoeven en Brestovac zal brengen is te bezien een paar dikke knockouts kunne op de loer liggen, zeker met het gevecht van Brestovac tegen Gerges in het achterhoofd zal Verhoeven op zijn hoede moeten zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws