Rematch Michael Duut tegen Fred Sikking op Enfusion Glorious Heroes Nieuws
Nieuws

Rematch Michael Duut tegen Fred Sikking op Enfusion Glorious Heroes

Rematch Michael Duut tegen Fred Sikking op Enfusion Glorious Heroes

De langverwachte REMATCH komt er aan tussen Michael Duut en Fred Sikking

23 juni is de rematch gepland tussen Michael Duut en Fred Sikking en waar velen naar uitkijken de belangen groot zijn voor beide vechters! Tijdens hun vorige ontmoeting was het een teleurstelling voor Duut want deze liep tegen een verlies aan. Hij raakte al vroeg in de wedstrijd knockout tegen Fred "the Piranha" Sikking, die tot een van Nederlands meest ervaren kickboksers behoort. Echter is Duut ook geen opgever en staat bekend als een harde vechter met zijn nuchtere Groningse inslag. Michael Duut, afkomstig uit Groningen, is SUPER gebrand om deze uitslag recht te zetten! Hij heeft uitgesproken dat Sikking KO zal gaan in Groningen! Zo staat te lezen op de site van de organisatie!

Rematch Michael Duut tegen Fred Sikking op Enfusion Glorious Heroes

Beide vechters zullen op jacht zijn naar de KO

Alhoewel Duut voor zijn thuis publiek vecht in Groningen zal Sikking daar niet van onder de indruk zijn. Sterker nog dit beloofd een vuurwerk partij te worden want Sikking zal van geen wijken weten, en Duut wil zich revancheren. Wat een beter recept dan deze ingrediënten om een top partij te verwachten. Overigens zal de hoofdpartij van de avond zijn tussen Tayfun Ozcan die gisteren op Enfusion 5th anniversary Andy Souwer verrassend via KO versloeg, en Mohamed Khamal een absolute topper zal deze partij ongetwijfeld ook zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws