Pro7 Maxx zend UFC London gratis uit op TV Nieuws
Nieuws

Pro7 Maxx zend UFC London gratis uit op TV

Pro7 Maxx zend UFC London gratis uit op TV

Goed nieuws voor de UFC fans, Pro7 Maxx zend UFC London vertraagd en gratis uit!

"Alle goede dingen komen in drieën!" Luidt het spreekwoord. Op zaterdag om 23:00 uur toont Pro7Maxx voor de derde keer een UFC-evenement op Europese bodem vertraagd en gratis uit. In de afgelopen jaren heeft het station de UFC-evenementen vanuit Hamburg en Gdansk uitgezonden. Voor Nederlandse bezitters van een satelliet schotel of Smart TV box is het event dus gratis te zien.

Pro7 Maxx zend UFC London gratis uit op TV

Hoofdpartij tussen zwaargewicht veteranen Fabricio Werdum en Alexander Volkov

ProSieben Maxx zal op 17 maart om 23:00 uur een twee uur durende samenvatting van UFC Fight Night 127 vanuit Londen uitzenden. In het hoofdgevecht van het evenement staan de twee zwaargewicht veteranen Fabricio Werdum en Alexander Volkov tegen over elkaar. Daarnaast heeft de Engelsman Jimi Manuwa een thuiswedstrijd tegen de Pool Jan Blachowicz en Tom Duquesnoy treft Terrion Ware in de kooi. Het programma begint met het duel van het Duitse MMA boegbeeld Peter Sobotta tegen Leon Edwards.

Kijken via de Duitse website Ran Fighting

Voor live kijkers biedt de Duitse website Ran Fighting deze keer de complete Fight Night in de Black Pass (Stream), en het hoofdprogramma op 22 Watch exclusive. Om 18:45 begint gelijktijdig het programma in de Londense O2 Arena op UFC.tv.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws