PRIMEUR: ISKA EXAMENS VOOR KICKBOKSERS IN NEDERLAND! Nieuws
Nieuws

PRIMEUR: ISKA EXAMENS VOOR KICKBOKSERS IN NEDERLAND!

PRIMEUR: ISKA EXAMENS VOOR KICKBOKSERS IN NEDERLAND!

ISKA Kickboks examens zijn zowel in Nederland als wereldwijd erkend!

In Nederland was het tot nu toe alleen mogelijk khan-examens af te leggen. Khan zijn examens in het traditionele muay thai. Verder zijn er ook wel sportscholen die zelf (vaak ook goede) examens hebben ontwikkeld en deze aanbieden maar de erkenning van deze examens blijft dan ook beperkt tot de desbetreffende sportschool zelf.

PRIMEUR: ISKA EXAMENS VOOR KICKBOKSERS IN NEDERLAND!

Eerste kickboks examens bij Mike’s Gym in Oostzaan

Vanaf nu is het echter ook mogelijk bij de ISKA examens in het kick- en thaiboksen af te leggen die niet alleen in Nederland maar wereldwijd erkend zijn. Op zaterdag 4 november vinden bij Mike’s Gym in Oostzaan de eerste ISKA examens in Nederland plaats.

Open deelname aan examens voor leden van andere sportscholen

Deelname aan dit eerste examen voor de wit-gele slip is op deze dag ook mogelijk voor leden van andere sportscholen. Aanmelden voor dit examen kan door sportscholen en sporters zelf. ISKA examens zullen ten minste één keer per maand ergens in Nederland worden afgenomen.

Voor meer informatie en/of de exameneisen kun je Willem-Jan Verdonk (National Director ISKA) benaderen per WhatsApp +31622896993

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws