Petrosyan versus Nattawut hoofdpartij tijdens lancering ONE Championship Kickboxing Nieuws
Nieuws

Petrosyan versus Nattawut hoofdpartij tijdens lancering ONE Championship Kickboxing

Petrosyan versus Nattawut hoofdpartij tijdens lancering ONE Championship Kickboxing

ONE Championship treedt de wereld van het kickboksen binnen met Petrosyan vs. Nattawut tijdens haar debuut!

Al eerder maakten wij bekend dat ONE Championship gaat komen met een kickboks competitie als toevoeging aan haar al stevige MMA overheersing in Azië. Echter zal met deze stap richting het kickboksen de expansie vermoedelijk niet beperkt blijven tot Azië, maar zal er wereldwijd events plaat kunnen vinden. Deze expansie betekent overigens stevige concurrentie voor GLORY allereerst in Azië, waar men vorig jaar in China het eerste GLORY event hield met Rico Verhoeven tegen Big Foot Silva.

Petrosyan versus Nattawut hoofdpartij tijdens lancering ONE Championship Kickboxing

Debuut gelijk met een opvallende hoofdpartij

ONE: Heroes of Honor dat in de Mall of Asia Arena wordt gehouden op 20 april zal door Giorgio Petrosyan tegen Jo Nattawut ingeluid worden als headliner. Maar niet alleen deze twee topvechters zijn gerecruteerd om te komen vechten in de nieuwe kickboks league want de overige lijst met reeds aangemelde vechters is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Regian Ersel, Sergej Maslobojev, Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke, Sagetdao Petpayathai, Kwankhao Mor. Rattanabandit, Yodcherry Sityodtong, Giorgio Petrosyan, Petchboonchu FA Group, Nong-O Gaiyanghadao, Yodsaenklai Fairtex, Sam-A Gaiyanghadao, Singtongnoi Por Telakun, Fabio Pinca en Alain Ngalani.

Goed voor de kickboks sport en de vechters

Dat deze stap van ONE zeer goed is voor de kickboks sport is een feit en het is interessant om te gaan volgen wat de volgende stappen zullen zijn. Er is al tijden sprake van een heropleving van de K-! uit Japan die nu op zoek is naar meer zwaargewichten en waar vechters als Roel Mannaart zeer succesvol zijn. Maar ook een RIZIN die de harten van mening kickboks fan doen kloppen, en maar niet te spreken over de kansen voor de vechters, die met ONE Championship Kickboxing een uitbreiding van hun werkgebied zullen zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws