Peter Aerts opent nieuwe sportschool Fitness Gym Okinawa Nieuws
Nieuws

Peter Aerts opent nieuwe sportschool Fitness Gym Okinawa

Peter Aerts opent nieuwe sportschool Fitness Gym Okinawa

Zondag 11 maart is het zover dan opent Peter Aerts zijn nieuwe sportschool in Enschede "Fitness Gym Okinawa"

Grootse opening met gast trainingen van Ernesto Hoost en Semmy Schilt, en nog veel meer leuke dingen staan je te wachten op de opening. Wat goed is om te zien is dat Peter zijn jarenlange ervaring in de trainingen en oefeningen heeft verwerkt, en in de inrichting van de gym zelf er is zelfs een echte BLM Altitude chamber. En wat is er nou nog mooier dan dat je traint bij een gym van een van de beste kickboksers ter wereld. Er zal les worden gegeven in Boksen, Kickboksen, MMA, en kun je er terecht voor fitness en personal trainingen. Kortom als je in de buurt van Enschede woont geen betere plek om te gaan trainen. Losse trainingen zijn ook mogelijk als je eens een training van de beste kickboksers mee wilt maken.

BLM Altitude trainingen

De sportschool is zelfs voorzien van een zogenaamde BLM Altitude gedeelte voor het simuleren van hoogte trainingen. Hoogtetraining of hoogtestages zijn bewezen methodes om de algehele conditie en het prestatievermogen van het lichaam te verbeteren. Door te trainen of te leven op hoogte is er minder zuurstof beschikbaar. Het lichaam zal direct gaan reageren op deze nieuwe omstandigheden door het aanmaken van meer rode bloedlichaampjes. Bij terugkeer op normaal niveau beschikt het lichaam over meer van deze zuurstofdragers waardoor alle organen in het lichaam, inclusief de spieren en stofwisseling, meer energie tot hun beschikking hebben.

Hierdoor ontstaan er diverse voordelen bij hoogtetraining?

  • Verbetering van het uithoudingsvermogen
  • Verhoging van de hemoglobine concentratie, meer zuurstof naar de spieren wordt vervoerd
  • Verhoging van de verzuringsdrempel
  • Verbetering van het herstel na zware inspanning
  • Verbetering van vetverbranding (afvallen)
  • Versnelde terugkeer op het oude trainingsniveau na blessures

Kortom je zult trainen bij een van de meest professionele sportscholen die Nederland rijk is. Voor meer info bel 053 303 0050.

Peter Aerts opent nieuwe sportschool Fitness Gym Okinawa

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws