ONE Championship wil een kampioen gevecht met Bellator en UFC Nieuws
Nieuws

ONE Championship wil een kampioen gevecht met Bellator en UFC

ONE Championship wil een kampioen gevecht met Bellator en UFC

ONE Championship wil een kampioen gevecht met Bellator en UFC

Volgens Sityodtong heeft de ONE FC Vice President of Operations en de beroemde MMA-coach Matt Hume een gesprek gehad met de UFC en Bellator over het feit om Askren tegen St-Pierre of MacDonald te laten vechten, die beiden al jarenlang teamgenoten zijn bij de Tristar Gym in Montreal, Canada.

ONE Championship vs. UFC en Bellator

"Ja, ik heb een open uitnodiging gedaan om wereldkampioenschappen vs wereldkampioenschappen gevechten te doen, ONE Championship vs. UFC," zei Sityodtong. "Ik weet dat Matt Hume met (UFC president) Dana White heeft gepraat over Ben Askren die in de UFC tegen GSP (Georges St-Pierre) vocht ... Ik weet dat Matt Hume ook met (Bellator president) Scott Coker heeft gesproken, ik heb zelf ook met Scott Coker gesproken over een mogelijke wereldkampioen vs. wereldkampioen. Laten we eens kijken wat er van komt", zei Sityodtong.

Bellator's Scott Coker is echter niet geïnteresseerd in de terugkeer van Askren

Askren, de voormalige ONE FC en Bellator kampioen weltergewicht, is in het verleden met MacDonald op sociale media in gesprek geweest en is altijd geïnteresseerd geweest in een supergevecht met St-Pierre. Het 33-jarige talent komt alleen uit zijn pensioen om zijn nalatenschap te verzekeren als de beste weltergewicht vechter aller tijden.

Bellator's Scott Coker is echter niet geïnteresseerd in de terugkeer van Askren voor slechts één gevecht, en het is onwaarschijnlijk dat UFC-officials ooit serieus de mogelijkheid zullen overdenken dat Askren tegen St-Pierre vecht, vooral met de nieuwste berichten van een mogelijk lichtgewicht gevecht tussen GSP en Nate Diaz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws