Oleksandr Usyk verdedigt zijn titels tegen Tony Bellew in November! Nieuws
Nieuws

Oleksandr Usyk verdedigt zijn titels tegen Tony Bellew in November!

Oleksandr Usyk verdedigt zijn titels tegen Tony Bellew in November!

Alle titels

Usyk maakte geschiedenis door Murat Gassiev te verslaan en alle vier erkende titels te winnen, na zijn sensationele overwinning in de World Boxing Super Series in juli.

De 31-jarige Usyk won Olympisch, wereld- en Europese amateur goud voordat hij zijn weg naar de top van de cruiserweight divisie maakte na slechts 15 gevechten. Maar voormalig WBC-wereldkampioen Bellew gelooft dat hij de eerste man zal zijn die Usyk zal verslaan.

Bellew heeft een glansrijke carrière met het winnen van de Britse Commonwealth, Europese en Wereldtitels en de Liverpoolse bokser streeft naar een roemrijk einde van zijn carrière die wellicht eindigt in Manchester en hij na de wedstrijd met Usyk met pensioen gaat.

Geen kans

Veel experts geven Tony geen kans in deze strijd, maar hij heeft vaak bewezen dat een underdog zijn, niet betekent dat je een verliezer bent. Dit is de grootste kans van Tony's carrière en hij heeft niets te verliezen en dit maakt hem erg gevaarlijk.

De focus van Usyk ligt op Tony Bellew en 10 november, maar zodra hij deze weet te verslaan, zal hij zijn pijlen richten op de koning van de zwaargewicht divisie, Anthony Joshua.

Oleksandr Usyk verdedigt zijn titels tegen Tony Bellew in November!
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws