Nouchka Fontijn en Jemyma Betrian naar WK Boksen in India Nieuws
Nieuws

Nouchka Fontijn en Jemyma Betrian naar WK Boksen in India

Nouchka Fontijn en Jemyma Betrian naar WK Boksen in India

Nouchka Fontijn en Jemyma Betrian naar WK Boksen in India

Heren boksen

Het Wereldkampioenschap Heren werd voor het eerst gehouden in 1974 in Havana, Cuba. Sindsdien zijn er 18 toernooien geweest, waarvan de 19e gepland is in 2017 in Hamburg, Duitsland. Met inbegrip van de Hamburg-editie, zouden Duitsland en de Verenigde Staten de twee landen zijn die de kampioenschappen driemaal hebben gehost, zij het in verschillende steden. Voor India zou de 2021 editie hun eerste zijn als gastland.

Dames boksen

Het Wereldkampioenschap Dames begon ondertussen veel later, met de eerste editie in 2001 in Scranton, Verenigde Staten. Er zijn tot nu toe negen edities geweest waarbij China het enige land was dat twee keer gastheren was, in 2008 en 2012. De laatste editie vond plaats in 2016 in Astana, Kazachstan, met de editie 2018 gepland om in India te worden gehouden.

Tegenstanders voor Nouchka Fontijn en Jemyma Betrian zijn nog niet aangekondigd, meer nieuws volgt zodra er updates zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws