Nieky Holzken opent het IkBenIkDoe house of boxing trainingscentrum Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken opent het IkBenIkDoe house of boxing trainingscentrum

Nieky Holzken opent het IkBenIkDoe house of boxing trainingscentrum

IkBenIkDoe

IkBenIkDoe is een eigentijdse instelling met een geheel eigen visie op hoe mensen geholpen kunnen worden vanuit verschillende levens- of probleemsituaties, met als doel om hen (weer) in beweging te krijgen om zo een, doelgerichte, waardevolle en gezonde weg in te slaan. IkBenIkDoe begeleidt en coachen mensen die ondersteuning nodig hebben als er sprake is van psychische klachten, psychiatrische en ontwikkelingsproblematiek, maar ook dreigende burnoutklachten, of wanneer mensen door life-events uit balans zijn geraakt. Op 6 mei aanstaande openen zij het house of boxing trainingscentrum in Beuningen (GLD). Waar meervoudig Glory wereldkampioen Nieky Holzken bij aanwezig zal zijn om de opening te ondersteunen.

Over IkBenIkDoe

Ik ben, ik doe is er voor kinderen (6+) en jeugdigen, jong-volwassenen maar ook volwassenen, die door een team van enthousiaste en professionele medewerkers worden begeleidt. Er wordt in groepsverband als ook met individuele trajecten. Met een op maat gemaakt programma wordt er gewerkt aan vooraf besproken doelen. Deze doelen kunnen variëren van gedragsverandering, verbetering van concentratie, studieresultaten, gewichtsafname. Ook het verbeteren van communicatie in werk en privé komt an de orde, dit kan namelijk ook een doelstelling zijn. Er wordt op een sportieve manier in de basis gewerkt aan persoonlijke instelling, levenshouding, de eigen karaktereigenschappen (en het hier mee leren omgaan).

Onderscheidt van ander zorginstellingen

De methodiek bij IkBenIkDoe onderscheidt zich van ander zorginstellingen door de combinatie van gespreksbegeleiding met sportbegeleiding Sportplus begeleiding genaamd. IkBenIkDoe gelooft in het werken met een brede aanpak die meerdere facetten van het menselijk handelen. Beweging, voeding, communicatie en gedrag hangen nauw met elkaar samen en kunnen elkaar dan ook sterk beïnvloeden. Sport en beweging vergroten de concentratie en in combinatie met specifieke en persoonlijke coaching, motiverende gespreksvoering en cognitieve gedragstherapeutische interventies (in het bijzonder die vanuit de ACT) bereikt men bij IkBenIkDoe goede resultaten. Om de activiteiten uit te breiden wordt dus op 6 mei het house of boxing trainingscentrum geopend, iedereen die interesse heeft is van harte welkom.

Nieky Holzken opent het IkBenIkDoe house of boxing trainingscentrum

Wil je meer info over IkBenIkDoe, ga dan naar hun website of neem op onderstaande wijze contact met hen op.

House of Boxing Beuningen:
Hadrianussingel 33A
6642AH Beuningen
Tel: 024-7370335
Mob: 06-31665802
Email: info@ikbenikdoe.nl

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws