Nieky Holzken daagt WBA super middengewicht kampioen Rocky Fielding uit Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken daagt WBA super middengewicht kampioen Rocky Fielding uit

Nieky Holzken daagt WBA super middengewicht kampioen Rocky Fielding uit

Publiekslieveling Zeuge vernederd

De ongeslagen Zeuge had de menigte en drie wereldtitelverdedigingen achter zich in de Baden-Arena Offenburg, maar de Duitser raakte snel vermoeid. Fielding voelde aan dat Zeuge binnen de vierde ronde aan het vervagen was, ondanks het feit dat hij geen intens tempo had en zijn tegenstander pijn had gedaan voordat hij voor de eind zege van de vijfde ronde ging.

Zeuge kreeg verschillende uppercuts te verwerken en strompelde achteruit, duidelijk onrustig op zijn benen staand. Fielding vuurde nog een uppercut af en vervolgens een reeks linker hoeken naar het lichaam voordat de 26-jarige op zijn knie zakte. De scheidsrechter begon de telling, maar Jurgen Brahmer in de hoek van Zeuge zag zijn vechter in ernstige problemen raken en gooide de handdoek in de ring.

Holzken vs Fielding deze partij willen wij zien

Nieky Holzken maakt een flinke opmars me in het boksen, hij is inmiddels gestopt met kickboksen en concentreert zich geheel op het boksen. Een wedstrijd tegen Rocky Fielding zou zeker een goede stap in de richting zijn om de bokscarrière van Holzken verder te helpen. Wij wachten geduldig af of Fielding toehapt want deze partij willen wij natuurlijk zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws