Nederlandse vechtfilm STEAM gaat de strijd aan op Martial Arts Film Festival Nieuws
Nieuws

Nederlandse vechtfilm STEAM gaat de strijd aan op Martial Arts Film Festival

Nederlandse vechtfilm STEAM gaat de strijd aan op Martial Arts Film Festival

Internationaal

Inzendingen uit de VS, UK, Italië en diverse landen uit Azië, zullen beoordeeld worden voor de Fighting Spirit Film Festival prijs, verwacht wordt dat STEAM hoge ogen zal gooien. De korte film gaat namelijk over een locomotiefmonteur met een crimineel verleden, de film is een mix tussen steampunk en martial arts.

De hoofdrol wordt door niemand anders gespeeld dan Jacky Dunnes o.a. bekend van Youtube en expert in diverse vechtsporten waaronder Penjak Silat, MMA, Taekwondo en Wushu. Ook is hij regelmatig te zien in films waar hij de stunts verzorgd, hij won hier voor in augustus een prijs op het Out of the Can Film Festival, als beste stuntman.

Crimineel

STEAM laat ons kennismaken met een locomotief monteur met een crimineel verleden, dit verleden komt op confronterende wijze naar boven als zijn oude kompanen zich melden, hij gaat een gevecht met ze aan. Een door stoom aangedreven mechanische arm is te zien als wapen gebruikt door Dunnes, de film is Chinees gesproken en Engels ondertiteld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws