Nederlands Muay Thai talent Brown Pinas de ring in bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

Nederlands Muay Thai talent Brown Pinas de ring in bij ONE Championship

Nederlands Muay Thai talent Brown Pinas de ring in bij ONE Championship

Hij zal tijdens ONE: REIGN OF KINGS in de ring staan tegen Chamuaktong in een catchweight (68KG) partij. Nodeloos te zeggen dat dit een topkans is voor de Nederlander. Overigens heeft ONE een hele batterij aan Nederlandse vechtsporters binnen gehaald, die al zeer succesvol zij geweest in korte tijd.

Grote namen op de fightcard

In een epische hoofdpartij probeert ONE World Champion Martin Nguyen een historische derde titel te veroveren, het ONE Interim Bantamweight World Championship tegen de Filippijnse held Kevin Belingon. Met twee ongelooflijke knock-out vechters die strijden om de beste bantamweight-vechtkunstenaar ter wereld te worden, is een spectaculaire show vrijwel gegarandeerd.

ONE: REIGN OF KINGS zal ook cruciale match-ups zien tussen top lichtgewicht kanshebbers en voormalige wereldkampioenen. In het co-main event strijdt de Thaise ster Shannon Wiratchai tegen de legendarische veteraan Shinya Aoki, terwijl het Filippijnse icoon Eduard Folayang eerder in het event de ongeslagen Aziz Pahrudinov aanpakt.

Afscheidswedstrijd

Plus, in een speciale showcase, nemen twee legendes het tegen elkaar op in een afscheidswedstrijd tussen BJJ-meester Renzo Gracie en Pancrase twee divisie kampioen Yuki Kondo. Ze zullen worden toegevoegd op de met sterren bezaaide kaart door verschillende van 's werelds beste krijgskunstenaars zoals Garry Tonon, Joshua Pacio, Pongsiri Mitsatit en Stefer Rahardian, kortom een event om niet te missen en gratis te zien via de ONE App.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws