Moord op MMA-vechter op video vastgelegd: 'Laffe aanval' Nieuws
Nieuws

Moord op MMA-vechter op video vastgelegd: 'Laffe aanval'

Moord op MMA-vechter op video vastgelegd: 'Laffe aanval'

De moordzaak rondom MMA vechter Stefan Savić die op brute wijze om het leven werd gebracht voor een nachtclub in Belgrado, neemt een onverwachte wending. Een van de verdachten, Marko Daničić, overweegt zich over te geven aan de politie.

De Servische Savić werd in februari dit jaar doodgeschoten voor een nachtclub in Belgrado. De twee verdachten, Vasilije Gačević (23) en Marko Daničić (23), zijn sindsdien voortvluchtig. Naar verluidt zijn ze illegaal naar Kosovo gevlucht.

Uit videobeelden blijkt dat Savić weg wilde vluchten maar van achteren werd neergeschoten, zie videobeelden hieronder waar een korte clip van de liquidatie is te zien.

Verborgen plannen

Het verblijf in Kosovo blijkt echter problematisch te zijn voor de verdachten. Ze zouden kampen met geldproblemen, wat het voortvluchtigen bemoeilijkt. Volgens bronnen overweegt Daničić zich daarom over te geven aan de politie, zo meld Informer.sr.

Daničić zou zijn plannen voor overgave echter geheimhouden voor zijn mededader Gačević. Hij zou enkel zijn familie in vertrouwen hebben genomen.

Wraakactie?

Als motief voor de moord wordt gewezen op een vechtpartij die Daničić en Gačević twee jaar geleden hadden met Savić. Savić zou toen een vriend van hem hebben verdedigd tegen de twee verdachten, waarbij hij Daničić's kaak brak.

Uit onderzoek blijkt dat Daničić en Gačević mogelijk hulp hebben gehad van mensen in de nachtclub waar Savić werd vermoord. Deze personen zouden de verdachten hebben geïnformeerd over Savić's aankomst en vertrek.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws