Mohammed Jaraya krijgt flinke straf voor vechten in de rechtbank Nieuws
Nieuws

Mohammed Jaraya krijgt flinke straf voor vechten in de rechtbank

Mohammed Jaraya krijgt flinke straf voor vechten in de rechtbank

Mohammed Jaraya krijgt flinke straf voor vechten in de rechtbank

Mohammed Jaraya was bevriend met het slachtoffer Yassine Majit

Een familielid van het 33-jarige slachtoffer viel de dader van de moord aan waardoor een massale vechtpartij ontstond. Jaraya zou zich daar niet onbetuigd hebben gelaten en klappen hebben uitgedeeld, Mohammed Jaraya was bevriend met het slachtoffer Yassine Majit. De kickbokser stond samen met vijf andere verdachten in het beklaagden bankje. Jaraya ontving een werkstraf van maar liefst 140 uur en twee maanden cel voorwaardelijk voor zijn aandeel bij de vechtpartij. Het OM had aanvankelijk 200 uur werkstraf tegen alle verdachten geëist.

Twee keer op één dag voor de rechter

In een tweede zaak die ook vandaag wordt behandeld en waar Jaraya van meerdere zware mishandelingen tijdens de eindejaarsfeesten in Breda wordt beschuldigd, doet de rechter later vandaag ook uitspraak. Wat daar de uitkomst van is wordt nog even afwachten, Jaraya staat onder contract bij Kickboks organisatie GLORY, of deze en de nog verwachte uitspraak gevolgen zal hebben voor zijn carrière laat zich raden.

Update 16-7-2018 (17:00): Voor de andere vechtpartij tijdens oud en nieuw in Breda, kreeg Jaraya tijdens de tweede verschijning voor de rechter ook een werkstraf van 60 uur en een maand voorwaardelijk cel. Totaal heeft hij dus toch 200 uur werkstraf gekregen en drie maanden voorwaardelijke celstraf.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws