MMA Vechter Robert Whittaker door blessure langdurig uitgeschakeld Nieuws
Nieuws

MMA Vechter Robert Whittaker door blessure langdurig uitgeschakeld

MMA Vechter Robert Whittaker door blessure langdurig uitgeschakeld

Youtube
Youtube

Uit de roulatie tot zeker 2019

UFC middengewicht kampioen Robert Whittaker vertelde afgelopen maandag dat hij zijn titel niet zal kunnen verdedigen tot ten minste 2019. Whittaker zei dat zijn ideale terugkeer in februari zou zijn vanwege de blessures die hij heeft geleden in zijn meest recente gevecht, een split- beslissing winst tegen Yoel Romero in juni.

"Ik ben niet bang dat dit enig effect zal hebben op mijn prestaties", zegt hij. "Ik heb niet eens de top van mijn potentieel bereikt, dit harde gevecht zal me vormen en vorm geven aan mijn gevechten vanaf nu." Ik denk dat iedereen zijn moed moet laten testen in een moeilijk gevecht. Bij mij is dit nu zeker het geval, " aldus Whittaker.

Linkerhand Whittaker heeft ook schade opgelopen

Whittaker (20-4) heeft negen opeenvolgende gevechten gewonnen. Hij brak zijn rechterhand in de eerste ronde van de wedstrijd tegen Romero maar bleef vechten voor de resterende vier rondes. Hij vertelde dat hij ook ligamentschade aan zijn linkerhand had, "maar de aandacht werd duidelijk getrokken naar de gebroken hand." Het wordt dus nog even wachten voor de Whittaker fans om hun favoriete vechter te zien schitteren in de kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws