MMA vechter Ian McCall stopt er mee, het is wel mooi geweest! Nieuws
Nieuws

MMA vechter Ian McCall stopt er mee, het is wel mooi geweest!

MMA vechter Ian McCall stopt er mee, het is wel mooi geweest!

MMA vechter Ian McCall stopt er mee, het is wel mooi geweest!

Mensen blijven mijn 'Al Bundy' moment herinneren

"Ik ga eindelijk met pensioen, ik denk dat mensen hier lang op hebben gewacht," zei McCall. "Ik ben klaar. Deze sport heeft zoveel van mij weggenomen, ik moet niet zeggen dat het is genomen, maar meer van ik heb deze sport zoveel gegeven. En ja, ik was jaren geleden de beste ter wereld en zeker, mensen blijven mijn 'Al Bundy' moment herinneren met het verslaan van Demetrious Johnson, zo van jij bent de man." Maar tijden vergaan en ik wil verder.

Er is een tijd aankomen en een tijd van gaan

"Ik heb een goede tijd gehad, het was leuk, maar tegelijkertijd is het voorbij. Na genoeg nare zaken die ik heb meegemaakt, denk ik dat ik het nog steeds fysiek aan zou kunnen. Fysiek ga ik in de sportschool nog steeds goed, ik train hard. Ik versla mensen, ik heb een goede tijd met trainen, ik hou ervan om het spel nog steeds te spelen. Maar er is een tijd van komen en gaan." Nu is het dus tijd voor McCall om definitief de pijp aan Maarten te geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws