Michael Bisping vs. Vitor Belfort in de maak voor UFC London Nieuws
Nieuws

Michael Bisping vs. Vitor Belfort in de maak voor UFC London

Michael Bisping vs. Vitor Belfort in de maak voor UFC London

Het nam de UFC niet lang om voor Vitor Belfort een nieuw gevecht te vinden.

De Braziliaanse legende wordt naar verwachting geconfronteerd met de voormalige middengewicht kampioen Michael Bisping in het UFC Fight Night 127 main event in Londen, Engeland, meldde Globo zondag. De UFC heeft de koppeling nog niet bevestigd. Belfort moest op zondagavond in St. Louis, Missouri, de confrontatie aan met Uriah Hall in het UFC Fight Night 124-main event. Maar zijn tegenstander had problemen met het op gewicht komen en werd van de kaart gehaald. Het gevecht was naar verwachting de pensionering partij van Belfort.

Michael Bisping vs. Vitor Belfort in de maak voor UFC London

Laatste gevecht van Bisping in Londen

Bisping (30-9) heeft er twee op een rij verloren. Hij verloor de 185-pond titel op UFC 217 in november aan Georges St-Pierre via derde ronde submission en drie weken later, verloren hij van Kelvin Gastelum al vroeg via first-round knock-out. Hij won de titel in juni 2016 van Luke Rockhold (wat kwam als een schok ),en verdedigde het eenmaal in een rematch tegen Dan Henderson. Voorafgaand aan elke aankondiging van zijn betrokkenheid bij het evenement in Londen, zei Bisping dat hij daar zijn laatste gevecht op de kaart wou hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws